Véső Strandfürdő

Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Hasznos információk

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Hasznos információk

Tisztelt strandolni és úszni szerető lakosok! Kedves leendő Vendégeink!

A jogszabályi előírások figyelembevételével meghatározott – beengedhető – fürdőzői létszámról a pénztárnál kérhetnek felvilágosítást, illetve a medencék mellett kihelyezett táblákon olvashatnak.   

Belépés szabályai:

A 194/2021. (IV.26.) és a 215/2021. (IV. 30.) Korm. rendeletek értelmében a Véső úti Strandfürdő Házirendjében foglaltak, valamint a vészhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések során hozott – az alábbi – szabályok betartása mellett tudja fogadni Vendégeit:

  1. A Strandfürdő látogatása csak Magyarországon kiadott, érvényes védettségi igazolvánnyal (60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány) lehetséges. Fontos, hogy csak a védettségi igazolvány fogadható el, oltási igazolás, PCR vagy egyéb teszt nem jogosít belépésre.

Nem mentesít a védettségi igazolvány bemutatása alól az elővételben megvásárolt bérlet sem!

– A jogszabály alapján a védettségi igazolvány csak személyi igazolvány vagy útlevél bemutatásával együtt érvényes, amit a fürdő munkatársai belépéskor kötelesek és jogosultak ellenőrizni (az igazolványon szereplő adatokat a fürdő nem rögzíti, azokról másolatot nem készít).

Ha a vendég a védettségi igazolványt és személyi dokumentumait nem adja át ellenőrzésre, akkor a belépését meg kell tagadnunk, a fürdőlátogatás semmilyen indokkal nem kezdhető meg. Amennyiben a Strandfürdő ezen előírásokat nem tartja be és a rendőrség vagy a Magyar Honvédség ellenőrzése során kötelezettség megszegéséről szerez tudomást, úgy 215/2021. (IV. 30.) Korm. rendelet 2§-a alapján a Strandfürdőre 200 000 forinttól 3 000 000 forintig terjedő bírságot szabhat ki, vagy a Strandfürdőt egy év időtartamra ideiglenesen bezárathatja.

  1. Azon 18. életévüket be nem töltött személyek, akik védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett látogathatják a fürdőt. Amennyiben az életkor nem állapítható meg nyilvánvalóan, a vendégek életkorukat fényképes igazolvány (személyi igazolvány, diákigazolvány) bemutatásával kötelesek igazolni, amit a fürdő munkatársai jogosultak ellenőrizni.
  2. A fürdő területére beléphet továbbá (sportoló edzésre és sportrendezvényre, a 194/2021. (IV.26.) és a 202/2021 (IV.29.) Korm. rendeletek értelmében)
  • a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló 18. életévét betöltött személynek (versenyző) és az őt felkészítő sportszakembernek, maszkot nem kell viselniük (ajánlott)
  • a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló 18. életévét be nem töltött személynek (versenyző) és az őt felkészítő sportszakembernek, maszkot nem kell viselniük (ajánlott)

Szolnok, 2021. 05. 11.

Kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást kíván:

Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

Visszaugrás a navigációhoz