Véső Strandfürdő

Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Higiéniás szabályok – Házirend kiegészítése

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Higiéniás szabályok – Házirend kiegészítése

Házirend kiegészítése

Higiéniai szabályok, elvárások

 1. Kérjük Tisztelt vendégeinket, hogy amennyiben a fürdőlátogatás időpontjában, vagy azt megelőző napokban lázas állapot, fejfájás, száraz köhögés, végtagfájdalom, rossz közérzet, tünetek közül bármelyik fennáll/fenn állt, a fürdőkomplexumunkat ne vegyék igénybe.
 2. A Strandfürdőbe érkező Vendég a beléptetési pontnál köteles a kézfertőtlenítőt használni!
 3. Fokozottan ügyelünk a létesítmény tisztaságára, elegendő számban és mennyiségben áll rendelkezésre vírusölő hatású (virucid) kézfertőtlenítőszer, valamint szintén virucid hatású felület-fertőtlenítőszer és takarítószer.
 4. A jegypénztáros köteles a vendégeket a jegyváltást megelőzően tájékoztatni az esetleges korlátozásokról, szolgáltatás változásokról, alapvető higiéniai követelményekről, mely tájékoztatás meghallgatása mindenkire nézve kötelező jellegű. Szolgáltatásaink, csak a szóbeli és írásos – kifüggesztett – szabályok tudomásulvétele esetén vehetők igénybe.
 5. Kérjük, hogy a jegyváltást követően – még az öltözőbe történő belépés előtt -, kezüket fertőtlenítsék a kihelyezett kézfertőtlenítő adagoló segítségével. Kézfertőtlenítő automatákat a fürdőkomplexum területén, a közlekedési útvonalakban több helyen is elhelyeztünk, továbbá WC egységeinkben rendszeresített adagolók töltőanyag minőségét is megváltoztattuk.
 6. A használatban lévő öltözőszekrényeket és öltözőfülkéket az üzemeltető folyamatosan fertőtleníti. „Utcai ruházat” és lábbelik, – téli időszakban – kizárólag az öltözőszekrényekben helyezhetők el, azok használata, a komplexum „fürdőruhás területein” szigorúan tilos.
 7. Kérjük Vendégeinket, hogy medencébe lépés előtt az esetleges „utcai” szennyeződéseket – teljes testfelületükről -, szappannal vagy egyéb tisztálkodó szerrel mossák le. A zuhanyhasználat számos helyen vendégeink rendelkezésére áll a komplexum területén (elő és utózuhanyzók, öltözői blokkok). A zuhanyzók kötelező használatát az üzemeltető folyamatosan ellenőrzi, ennek elmaradására vendégeink figyelmét a szolgáltban lévő személyzet felhívja, megtagadása esetén a fürdőhasználat nem engedélyezett.
 8. A zuhanyzási tevékenységet fürdőhasználat után is – a fürdőkomplexumból történő távozást megelőzően – kérjük megismételni a higiénikus környezet és komfortérzetük megőrzése érdekében.
 9. A fürdőlétesítmények területén a 1,5 m védőtávolság megtartása kötelező, ez alól kivételt képeznek az egy háztartásban élők.
 10. Kérjük Vendégeinket, hogy az öltözőből történő távozáskor az öltözőszekrényük ajtaját hagyják nyitva és számát közöljék az öltözői blokkban szolgálatot teljesítő személyzettel, aki így intézkedni tud az „szekrény” fertőtlenítő tisztításáról.
 11. Pultok felületei, asztalok, sokszor érintett felületek virucid fertőtlenítése minimum három alkalommal történik naponta.
 12. A közösségi tereket rendszeresen szellőztetjük.
 13. A virucid hatású fertőtlenítőszereket minden esetben a gyártó által magyar nyelven feltüntetett használati utasítás szerint, megfelelő koncentrációban és megfelelő behatási idővel használjuk fel.
 14. Virucid kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk a kollégák és a vendégek számára a vendégterekben is.
 15. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyzet maszkot és a legtöbb munkakörben gumikesztyűt is visel.
 16. Vendégeinket megfelelően tájékoztatjuk a közösségi terekben a járvánnyal kapcsolatosan hozott érvényes szabályokról.
 17. Betegség gyanúja esetén alkalmazzuk a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott eljárásrendet.
 18. A közösségi mosdókban virucid hatású folyékony szappan van az adagolókban, és feltüntetésre került a helyes kézmosás menete is.
 19. Megfelelő fizikai távolságtartás betartása rendkívül fontos a vírus tovább terjedésének megakadályozásában.
 20. A Strandfürdő területén 1,5 méterenként jól látható jelzés van annak érdekében, hogy tartható legyen a várakozó vendégek között a távolság.
 21. Vendégeinket az egyes szolgáltatóegységeknél kifüggesztett házirendekkel együttesen informáljuk a járványhelyzet miatt életbe lépett különleges intézkedésekről. Kérjük az ebben foglaltak betartásában Vendégeink közreműködését.

A Házirendben, valamint a kiegészítőben foglaltakat mindenki köteles betartani.

A Házirendben, valamint a kiegészítőben foglaltak maradéktalan betartásáért és azok érvényesüléséért az üzemeltető helyszíni képviselője jár el.

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. az az előírtak megsértéséből, be nem tartásából adódó hatósági intézkedéseket és az azokat követő jogi, pénzügyi szankciókat, a vétkes személlyel egyesülettel szemben jogi úton fogja érvényesíteni.

 

Szolnok, 2021. 04. 30.

Kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást kíván:

Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visszaugrás a navigációhoz